Nahajate se tukaj

Oddaja vloge za soglasje

Na voljo je storitev za elektronsko vročanje pisne vloge. Storitev je omejena na vlaganje enotne vloge za izdajo soglasja za priključitev samooskrbe. 

Najprej prenesete k sebi enotno vlogo v PDF in jo izpolnete tako, da vnesete podatke s pomočjo tipkovnice v pripravljena polja. 

 Enotna Vloga

Izpolnjen PDF elektronsko podpišete. Za to potrebujete digitalno potrdilo (npr. izdajatelja SIGEN-CA). Za podpis potrebuejte ustrezno programsko opremo, ali uporabite spletno stran SI-PASS, kjer se enostavno registrirate in elektronsko podpišete svoj samostojni dokument. 

Nato izpolnete spodnji obrazec, priložite elektronsko podpisan PDF in priloge. 

Prosimo, da vpišete točne podatke, sicer vaše vloge ne bomo mogli sprejeti kot popolne. 

O popolnosti vloge, boste obveščeni na elektronski naslov, ki jo boste navedli v obrazcu. Pregled lahko traja nekaj dni. 

Opozarjamo Vas, da je storitev še v fazi testiranja in lahko pride do napak pri obdelavi podatkov ali ne-prejema vloge.V kolikor po preteku osem dni ne prejmete potrdila o statusu vloge, nas kontaktirajte. 

Primer: 7-99998
Files must be less than 19 MB.
Allowed file types: pdf.
Files must be less than 19 MB.
Allowed file types: tar zip.
Primer: 0038651424625

Strinjam se s pogoji uporabein pravili varstva osebnih podatkov družbe Elektro Primorska, d. d. Seznanjen/a sem, da bo družba posredovane osebne podatke obdelovala izključno za namen izdaje soglasja za priključitev in povezanih postopkih.