Elektro Primorska v predprazničnih dneh z gledališkimi predstavami gledališča Ku-Kuc in knjigami Nežno srce razveselila otroke v vrtcih

Elektro Primorska v predprazničnih dneh z gledališkimi predstavami gledališča Ku-Kuc in knjigami Nežno srce razveselila otroke v vrtcih

19. 12. 2014

V družbi Elektro Primorska se zavedamo, da je poleg poslovne uspešnosti pomemben tudi odnos do lokalnega in širšega družbenega okolja v katerem delujemo, zato že vrsto let namesto poslovnih daril ob koncu leta, finančna sredstva namenjamo različnim ustanovam na Primorskem. Donatorska in sponzorska sredstva pa že med letom delimo čim bolj razpršeno in jih podarjamo za različne namene.

Letošnjo novoletno donacijo smo namenili najmlajšim in s predstavami Gledališča KU-KUC razveselili otroke v vrtcih. Tako smo desetim Primorskim vrtcem in več tisoč otrokom v predprazničnih dneh pričarali nepozaben dogodek s predstavo Gledališča KU-KUC. Omenjeno gledališče izvaja predstave s poslanstvom, ki vzgajajo, nasmejejo, se dotaknejo in pomagajo marsikaj razumeti.

Družba Elektro Primorska je finančno podprla tudi izdajo knjige Nežno srce, zato smo poleg predstav, vrtcem podarili tudi nekaj izvodov te posebno lepe knjige ustvarjene z redko videno sintezo treh umetniških izrazov – pripovedovanjem Aneja Sama, poezijo Neže Maurer in likovnostjo Boštjana Plesničarja.

Bodite obveščeni o izklopih

Na obveščanje o načrtovanih izklopih se lahko prijavi samo uporabnik omrežja na področju Elektro Primorska d.d.

Prijava