Lažno predstavljanje za zapslene Elektra Primorska

Lažno predstavljanje za zapslene Elektra Primorska

30. 11. 2017

V zadnjem času narašča število prijav naših uporabnikov omrežja iz celotne Primorske, da se neznani posamezniki predstavljajo kot pooblaščene osebe družbe Elektro Primorska. Od odjemalcev zahtevajo podatke o merilnem mestu in porabi, zadnji račun za dobavo električne energije, pregled električnega števca ipd.

Neznanci z lažnim predstavljanjem kot zaposleni v družbi Elektro Primorska želijo predvsem odjemalce nagovoriti k podpisovanju zavezujočih pogodb za dobavo električne energije in zemeljskega plina ter se izgovarjajo na organizacijske spremembe družbe Elektro Primorska d. d.

Zaradi nepoštenih poslovnih praks bo družba Elektro Primorska proti omenjenim podala tudi prijavo na Tržni inšpektorat.

Odjemalce in uporabnike na svojem področju opozarjamo, da ob vsakem obisku osebe, ki se predstavlja kot zaposleni družbe Elektra Primorska d. d., zahtevajo, da se ta predstavi oz. legitimira z delovno izkaznico družbe. V primeru suma, da je tudi vas obiskala nepooblaščena oseba, nas lahko pokličete na telefonsko številko klicnega centra 080 3432 ali nas obvestite po elektronski pošti na naslov info@elektro-primorska.si.

Bodite obveščeni o izklopih

Na obveščanje o načrtovanih izklopih se lahko prijavi samo uporabnik omrežja na področju Elektro Primorska d.d.

Prijava