Zaradi vzdrževalnih del prekinitev dobave električne energije na Tolminskem

Zaradi vzdrževalnih del prekinitev dobave električne energije na Tolminskem

10. 11. 2022

Odjemalce električne energije obveščamo, da bo ELES d. o. o. v nedeljo, 13. 11. 2022 v času od 03:00 do predvidoma 05:00 ure izvajal nujna vzdrževalna dela na elektroenergetski infrastrukturi – RTP 110/35/20 kV Tolmin.

VZDRŽEVALNA DELA NA ELEKTROENERGETSKI INFRASTRUKTURI – PRIKINITEV DOBAVE ELEKTRIČNE ENERGIJE NA TOLMINSKEM

Odjemalce električne energije obveščamo, da bo ELES d. o. o. v nedeljo, 13. 11. 2022 v času od 03:00 do predvidoma 05:00 ure izvajal nujna vzdrževalna dela na elektroenergetski infrastrukturi – RTP 110/35/20 kV Tolmin. Dela so potrebna za bodoče zagotavljanje normalne oskrbe odjemalcev z električno energijo. V izogib nepredvidenim situacijam vas še dodatno obveščamo, da bo v omenjenem času prekinjena dobava električne energije na območju Tolminske (razen Baške grape in Mosta na Soči), celotnem območju Kobariške in Bovške.

Odjemalce pozivamo, da v tem času delo prilagodijo na predvideno situacijo ter porabo omejijo na najnujnejšo. Z napravami delajte kot da so pod napetostjo.

Načrtovani izklopi električne energije so nujni in potrebni, saj le tako lahko varno in v najkrajšem času opravimo vsa potrebna dela na elektroenergetskih napravah.

Hvala za razumevanje.

 

Bodite obveščeni o izklopih

Na obveščanje o načrtovanih izklopih se lahko prijavi samo uporabnik omrežja na področju Elektro Primorska d.d.

Prijava